Menu

Bliv frivillig træner i Egtved IF

I Egtved IF vil vi gerne tilbyde vores medlemmer de bedste rammer og de største  fodboldoplevelser. For at nå det mål, har vi brug for engagerede og frivllige trænere.

Det skal være sjovt og trygt at gå til fodbold. Det handler om glade og sunde børn i et fællesskab sammen om fodbolden. Vi gør vores bedste for at skabe et miljø, hvor de børn, der spiller fodbold hos os trives. Vores træning skal afspejle børnenes alder og det niveau de magter og forstår. Vi går ind for Aldersrelateret Træning, og arbejder for at styrke venskab og relationer på tværs af alle årgange i klubben. Børn skal ikke trænes som voksne. Uanset niveau skal alle børn have muligheden for at lære og blive bedre. Udgangspunktet er ikke laveste fællesnævner. Alle børn skal kunne træne hos os og der skal være kamptilbud til alle børn. Vi tilskynder at alle vores børnetrænere som minimum tager C1 trænerkursus.

Hvis du drømmer om at træne fodboldglade børn og unge med udgangspunkt i breddefodbold, og søger udfordringer i et stærkt og udviklende træner- og klubmiljø, så skal du være træner i Egtved IF Fodbold.

 

Vi tilbyder

  • JOMA Tøjpakke (2 x T-shirt, shorts, sweatshirt, bukser, 2 x strømper og regnjakke)
  • Træneruddannelse efter aftale.
  • DBU`s aldersrelaterede træningsprogrammer direkte i din indbakke.
  • Adgang til inspirationstræning igennem Future Vejle.
  • Adgang til events og udvalgte kampe på Vejle Stadion igennem Future Vejle. 
  • Løbende sparring med Egtved IF Børneudviklingstrænere
  • God reference på dit CV.
  • Nye venskaber og et godt klub- og trænermiljø

 Hvis du er interesseret så kontakt fodboldudvalget

 Vi glæder os til at høre fra dig.

 

DBU Fremtidens trænere

Fremtidens Trænere” er en storstilet indsats, som DBU har lanceret i partnerskab med Forenet Kredit. Målsætningen er at uddanne 240 flere unge trænere om året indtil 2025.

Projektet er målrettet unge piger og drenge i alderen 13 til 20 år,  som kommer gennem et 1-årigt forløb, hvor de først og fremmest skal gennemføre både UEFA C1 og UEFA C2-træneruddannelserne. Samtidigt får de unge trænere helt unikke oplevelser i form af besøg i både herre- og kvindelandsholdslejrene, med mulighed for at overvære en træning og få inspiration af de to landstrænere Kasper Hjulmand og Lars Søndergaard. Der bliver desuden oprettet lokale netværksgrupper for de unge trænere, der skal sikre, at alle bliver en del af et socialt fællesskab med mulighed for at hygge sig og sparre med ligesindede.

Egtved IF fik i 2022 3 nyuddannede fodboldtrænere og har i 2023 4 nye unge trænertalenter på skolebænken ved "Fremtidens trænere" 

Læs mere om konceptet her 

 

Børneattest

For at forebygge pædofili har alle foreninger i Danmark pligt til at indhente børneattester, når der indgåes aftaler med trænere og andre med lederansvar for børn og unge under 15 år. 

For at vi som forening kan indhente attester, så skal vi have trænerens samtykke til at bruge de nødvendige personfølsommer oplysninger.

Samtykkeerklæring skal udfyldes og afleveres til klubbens Børneattestansvarlig Christina Runge, enten direkte efter aftale, via "sikker" mail. Alternativ kan fodboldudvalget være behjælpelig efter aftale mellem den pågældende træner og den Børneattestansvarlig

Trænere og ledere som der indhentes attester på, skal ligeledes give deres samtykke indenfor 14 dage efter modtaget børneattest (e-boks). 

Læs mere om børneattester her 

Samtykkeerklæring

 

Trænerinspiration

Som træner i Egtved IF vil du løbende pr. mail modtage DBU træningsprogrammer specifik for den eller de årgange du er træner for. 

DBU Øvelsesbank (Træningsøvelser)

DBU Trænerlounge 

Skadesforebyggende træning 

Fodboldloven

Luk